BalkerCraft Wiki
BalkerCraft Wiki

Skymini

Ez egy kisebb skypvp, melyen nincsenek OP cuccok, nem marad meg a cuccod, ha meghalsz, és nehezen tudsz OP aranyalmát szerezni. Nincs semmilyen mód arra, hogy megmentsd a tárgyaid, ha megölnek, vagy ha leesel. A map 16 szigetből, és egy spawn szigetből áll.

Kezdőcsomagok

Minden rangnak van saját kezdőcsomagja, amely egy páncélt, egy kardot, egy potit, és 10+ élettöltő potit tartalmaz. Utóbbival tudod visszatölteni az életed harc közben. A páncél, és a kard minősége függ a rangodtól, és hogy melyik kitet hívtad le – egyértelműen a magasabb rangok jobb felszerelést adnak.

Sziget elfoglalás

A mapon minden szigetet el tudsz foglalni, amihez egy táblára kell kattintanod, és pénzt kapsz érte. Ezt 15 percenként tudod megtenni.

Felszerelések a kezdőcsomagokon kívül

A mapon rengeteg láda van elrejtve, ezekben találhatsz jobb és jobb felszerelést. Példaként ezen ládák az egyetlen forrásai a gyémántszettnek, gyémántkardnak és OP aranyalmának – utóbbi 2 naponta egyszer szerezhető meg.

Toplista

A havonta nullázódó toplista első 3 helyéért BalkerCoint kaphatsz.

Kulcsos ládák

Skyminin található három féle láda a spawnon, ezek közül kettőhöz lehet játékbeli pénzért kulcsot venni, egyhez webshopból. A kulcs felhasználásakor a ládában található 10+ féle felszerelés közül véletlenszerűen kapsz egyet. Minden tárgynak más-más esélye van arra, hogy megkapod.

Bank

A megszerzett gyémántokat (sziget elfoglalásból, vagy ládákból) a „/bank” parancs használatával tudod pénzre cserélni.

Lottó

Egy alternatív pénzszerzési lehetőség a lottó, mely ugyanúgy működik, mint a való életben a lottó: Kifizetsz egy jegyet (vagy akár többet is), és ha ezt legalább 1 másik játékos csinálja rajtad kívül, akkor egyikőtök megnyeri a másik játékos felhasznált pénzét, illetve visszakapja a vásárolt jegyek árát is. Ehhez azonban szükség van kezdésként pénzre, így a nulláról sajnos ez a lehetőség nem használható.

Klánrendszer

Ha szeretnél barátaiddal együtt játszani, akkor hozzatok létre egy klánt, és legyetek ti a legjobbak!