BalkerCraft Wiki
BalkerCraft Wiki

Economy Survival

1.16.4 Survival egy kis extrával, ahova csak 1.16.4 klienssel tudsz felmenni.

Hogyan kezdj?

A „/warp vadon” az ideális kezdőhely, itt megtalálod a „RandomTP”-t, ami véletlenszerűen elteleportál a vadon valamely koordinátájára. Itt a hagyományos túlélő kezdődik, viszont nem csak ennyi a szerver!

Területek

Chunkot elfoglalni a „/lands claim” paranccsal tudsz. A főmenü és a segítség megnyitásához a „/lands” parancsot kell használnod. A saját chunkodon be tudsz állítani olyan dolgokat, mint a mobok sebződése, pvp, véggyöngy használat, és még rengeteg más!

Egy chunkhoz több játékos is tartozhat, akiknek a chunk tulajdonosa tud adni Rangot és Jogokat. Egy chunkot sok kisebb területre lehet osztani – ezáltal tudsz minden tagnak saját területet adni. Ezekhez a területekhez meg tudnak hívni tagokat. Ha egy területhez csatlakozik valaki, akkor az a valaki csak az adott területnek lesz a tagja, nem a teljes chunknak. Minden területen külön tudod beállítani az előbb felsorolt dolgokat.

1.16.4

Tekintve, hogy a szerver 1.16.4-es, minden 1.16.4-ben lévő alap minecraftos dolog is megtalálható benne. Többek között a méhek, az EndCity (elytra és sárkányfej), bambusz, pandák, és sok más!

Receptek

A „/receptek” paranccsal meg tudod tekinteni a különleges recepteket. Ezek a tárgyak az alap minecraftban nem elérhetők, viszont a szerveren igen!

Munkák

A „/munka” paranccsal tudod megtekinteni a haladásod. Ha bányászol, akkor a Bányász munkához kapsz XP-t, ha fát vágsz, akkor a favágóhoz. Az XP-vel tudsz szinteket lépni, és szintenként kapsz különféle jutalmakat.

Kazamaták

A legerősebb ellenségek, legerősebb szörnyek gyűjtőhelye. Ebből következik, hogy ezekért te nagyon drága jutalmakat kaphatsz! A menüt a „/kazamata” paranccsal tudod megnyitni, és itt tudsz elteleportálni is. Minden teleportálás érmébe kerül.

Aukciós ház

Egy praktikus, sokszínű aukciós ház. Itt tudsz más játékosok által árult tárgyakat megvásárolni, illetve itt tudod eladni a saját tárgyaid is! Az Aukciós házban való keresésre van külön menü, így, ha tudod mit szeretnél, nem kell percekig görgetned!

Bank

A bankba be tudsz rakni pénzt, ami idő közben kamatozik. Ez azt jelenti, hogy adott idő után több pénzed lesz, mint amennyit beraktál. Innen természetesen kivenni is ki tudod a pénzed. A „/bank” parancs nyitja a főmenüt.

Orbok

Alapvetően egy Minions Plugin, csak az Orboknak nincsen teste, tehát nem jelennek meg kis figurák, mikor lerakod. Ettől függetlenül az Orbok ugyanúgy végzik a munkájukat. Egy adott Orb egyfajta munkát képes elvégezni.

Képességek

A képességek menüt a „/receptek”-ből éred el. Képességpontokat a kazamatákból tudsz szerezni. A képességek drágák, és kis buffokat adnak (+1%-ot ad hozzá), viszont, ha magas szintre viszed őket, akkor megérik!

Szintek

A szinteket érméből tudod vásárolni. Minden szintért kapsz jutalmakat (kincsesládákat). Minél magasabb a szinted, annál jobb kincsesládákat kapsz, és annál drágább lesz a következő szint. A menü megnyitásához „/szint”.

Egyedi mob droppok

A mobok halálukkor adott eséllyel dobják a fejüket, vagy spawner magot, ezekből spawnert tudsz csinálni.

Játékos Warpok

A menüt a „/pwarp” paranccsal éred el. Itt ki van listázva az összes elérhető játékosok által létrehozott warp, illetve te is tudsz készíteni!