BalkerCraft Wiki
BalkerCraft Wiki

BuildFFA

A BuildFFA-n ki kell löknöd az ellenséged a mapról, ezt egy Hátralökés II bottal tudod megtenni. Amiben ez a játékmód különbözik a KnockbackFFA-tól, az az építés és a kard. Ugyanis a bot mellé kapsz egy Élesség I-es kardot is, ami néhány szituációban hasznosabb, mint a hátralökéses bot. Emellett kapsz végtelen blokkot is, amiből építeni tudsz, viszont ezek egy rövid idő után eltűnnek.

Használható tárgyak

Minden ölés után van esélyed kapni egy tárgyat. Ez lehet:

Biztonsági Platform
➥ Használatkor egy blokkot rak alád, független attól, hogy hol vagy. Ez a blokk egy rövid idő után el is tűnik.

Utolsó esély
➥ Fellök 60 blokk magasra.

Hógolyó
➥ Ellenségeket tudsz vele lelökni.

Véggyöngy
➥ Élettöltésre használható

Emellett minden ölés teljesen feltölti az életerődet.

Bolt

A fent említett tárgyak közül néhányat meg tudsz venni a spawnon található boltban. A boltban a megszerezett érméidet tudod elkölteni. Érmét ölésekért, illetve killstreak után kapsz.

Képességek

Nem csak pénzt kapsz más játékosok legyőzéséért, hanem XP-t is, amivel szinteket tudsz lépni. Minden szintlépésért kapni fogsz egy képességpontot, melyet a spawnon tudsz majd elkölteni. Három fajta képességet tudsz fejleszteni:

Bűvész
➥ Szintenként növekvő esély arra, hogy véggyöngy használata esetén visszakapod a véggyöngyöt.

Kovács
➥ Szintenként növekvő esély arra, hogy egy ölés után eggyel nagyobb varázslatot kapj a fegyveredre. (Például, ha kapsz egy ilyen a Hátralökés II-es botodra, akkor az Hátralökés III-as lesz – a határ a Hátralökés V)

Hulk
➥ Szintenként növekvő esély arra, hogy újraéledéskor Védelem I-es páncélod legyen.